Почитувани посетители,

Би сакале да ве запознаеме со нашата компанија и нашите производи. Нашата компанија е овластен дистрибутер и сервис за камиони, приколки, pick-up возила, кипери, автобуси, патнички и теретни комбиња, како и работни машини, дробилични построенија, статични и мобилни бетонски бази, возила со секаков вид на надградба за специјални употреби на добро позната компанија и марка BMC, OK-KARDESLER, како и овластен извршител на програмата на групацијата CUKUROVA . Нашата фирма располага и со сертификати-стандарди за квалитет ISO 9001:2008 и со сертификати-стандари за управување со животна средина ISO 14001:2004, издадени од страна на IQNet и Quality Austria. За сите дополнителни информации околу нашата фирма и нашите производи (каталози), ќе бидеме благодарни да ви испратиме дополнителни информации. Однапред Ви се заблагодаруваме, со нетрпение ги очекуваме вашите коментари и вашиот интерес. Се надеваме за успешна и долгорочна соработка. Ве молиме додадете ја нашата веб страница во вашите фаворити. Во веб страницата можете да ги најдете сите слики и технички спецификации и каталози од нашите производи.

Со почит ....


ERKA-BMC-2007
© ERKA-BMC 2007. All Rights Reserved. 2010 Website By SiTEDO.TK
Kontakt
Servis
Proizvodi
Za Nas
Doma
К
а
д
е

се

н
а
о
ѓ
а
м
е